Trailer: De originele Fire Emblem komt naar het Westen

Geplaatst:
Aangepast: 23 oktober 2020 10:50

De originele Fire Emblem komt voor het eerst naar het Westen op de Nintendo Switch, maar hij zal maar voor een beperkte tijd verkrijgbaar zijn. Dus je moet er snel bij zijn.

Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, de eerste game in de serie, komt uit op de Nintendo Switch. De 8-bit game, die eerst exclusief voor de Famicom in Japan was, komt nu naar Amerika en Europa op 4 december. Helaas zal de game wel maar voor een gelimiteerde tijd verkrijgbaar zijn, zoals Nintendo dat wel vaker doet. De game gaat 5,99 dollar kosten en je kunt hem kopen tot en met 31 maart 2021. Bij een aantal retailers komt er ook een Fire Emblem 30th Anniversary Edition uit, die verkrijgbaar zal zijn voor 49,99 dollar. Daar krijg je dan onder andere een nostalgische NES doos, een artbook van 222 pagina's, een replica van een NES Game Pak met een beschermlaag, een mini 'Nintendo Power' retro collectible en een uitklapbare wereldkaart.

Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light komt uit op de Nintendo Switch op 4 december 2020 en is verkrijgbaar tot en met 31 maart 2021.

Bron: Nintendolife

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord