Trailer: De mysterieuze en enge personages in The Medium

Geplaatst:

The Medium heeft een story trailer gekregen. In deze trailer maken we kennis met twee personages in de game: de mysterieuze Sadness en de antagonist The Maw.

In juli zagen we uitgebreide gameplay van de twee werelden die tegelijkertijd afspelen in The Medium. Deze keer krijgen we via een trailer meer informatie over het verhaal van de game en worden twee personages geïntroduceerd. De trailer toont het hoofdpersonage Marianne die terugdenkt aan de tijd waarop ze het monster The Maw voor het eerst zag. Hier en daar een glimp van dit wezen ontbreekt daarom natuurlijk niet in de trailer. Daarnaast is te zien hoe Marianne tussen de twee realiteiten navigeert en dat ze in de spirituele wereld contact legt met een jong meisje genaamd Sadness. Aangezien The Medium een horrorgame is, is het vanzelfsprekend een gegeven dat Sadness eruit ziet alsof ze in een nachtmerrie hoort. De trailer eindigt met Marianne die probeert om Sadness te beschermen van The Maw.

Een precieze releasedatum van The Medium is nog onbekend. De horrorgame komt tijdens de feestdagen uit voor Xbox Series X/S en pc.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Medium

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 januari 2021

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord