Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: De Kanezaka Challenge is nu te spelen in Overwatch

De Kanezaka Challenge, een nieuwe free-for-all Deathmatch map waarbij je belongingen kan krijgen voor het halen van challenges, is aangekondigd door Blizzard Entertainment. In een trailer worden de details over deze Kanezaka Challenge gedeeld.

Het Winter Wonderland kerst-evenement van Overwatch is nog maar net voorbij en Blizzard Entertainment heeft nu al een nieuwe uitdaging aangekondigd voor in de first-person shooter. Middels een trailer is namelijk de Kanezaka Challenge aangekondigd. Deze challenge gaat gepaard met de nieuwe Kanezaka free-for-all Deathmatch map, die helemaal in het teken staat van Japan en zelfs een kattencafé heeft. Daarbij krijgen spelers beloningen, zoals sprays en de nieuwe epic skin Kyogisha Hanzo, wanneer ze wins behalen in Quick Play, Competitive Play of Arcade. Spelers kunnen ook Kanezaka Challenge sprays verdienen door te kijken naar Twitch streamers die Overwatch spelen.

De Kanezaka Challenge is van 12 januari tot en met 25 januari te spelen in Overwatch op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?