Trailer: De Kanezaka Challenge is nu te spelen in Overwatch

Geplaatst:
Aangepast: 14 januari 2021 14:07

De Kanezaka Challenge, een nieuwe free-for-all Deathmatch map waarbij je belongingen kan krijgen voor het halen van challenges, is aangekondigd door Blizzard Entertainment. In een trailer worden de details over deze Kanezaka Challenge gedeeld.

Het Winter Wonderland kerst-evenement van Overwatch is nog maar net voorbij en Blizzard Entertainment heeft nu al een nieuwe uitdaging aangekondigd voor in de first-person shooter. Middels een trailer is namelijk de Kanezaka Challenge aangekondigd. Deze challenge gaat gepaard met de nieuwe Kanezaka free-for-all Deathmatch map, die helemaal in het teken staat van Japan en zelfs een kattencafé heeft. Daarbij krijgen spelers beloningen, zoals sprays en de nieuwe epic skin Kyogisha Hanzo, wanneer ze wins behalen in Quick Play, Competitive Play of Arcade. Spelers kunnen ook Kanezaka Challenge sprays verdienen door te kijken naar Twitch streamers die Overwatch spelen.

De Kanezaka Challenge is van 12 januari tot en met 25 januari te spelen in Overwatch op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Blizzard Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord