Trailer: De features van Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

Geplaatst:
Aangepast: 26 juni 2020 16:36

Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer gedeeld voor Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition waarin nieuwe features en content worden getoond. In de trailer wordt daarnaast een free-to-download demo versie aangekondigd.

Nadat een maand geleden de aankondigingstrailer werd onthuld en de releasedatum werd bekendgemaakt, is nu nog meer bekend over de remastered editie van Final Fantasy Crystal Chronicles. In de trailer worden de nieuwe features uitgebreid besproken, zoals de speelbare karakters en de nieuwe 'Mimic' feature. Ook kunnen in de online multiplayer magische krachten gebundeld worden, waardoor je als team vijanden makkelijker kan verslaan. De trailer sluit af met de aankondiging van de gratis demo Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition Lite. In deze versie kan je je weg banen door drie dungeons, met of zonder andere spelers. De overgebleven tien dungeons van de betaalde editie zijn ook speelbaar via de demo, maar dan moet je wel in een team zitten waarvan één iemand de volledige game heeft gekocht.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition en de free-to-download demo verschijnen op 27 augustus voor iOS- en Android-apparaten, Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: Square Enix
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord