Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: De Cayo Perico Heist komt naar GTA Online

Rockstar Games heeft een trailer gedeeld over de nieuwste heist voor Grand Theft Auto Online. De Cayo Perico Heist draait om drugs, dansfeesten en natuurlijk het stelen van een fortuin.

Volgende week komt er een update naar GTA Online die een ondergrondse nachtclub, genaamd The Music Locker, nieuwe wapens en nieuwe voertuigen met zich meebrengt. Dat is echter nog niet alles van wat er door deze update naar de game komt. Rockstar Games had namelijk al aangekondigd dat GTA Online een nieuwe heist, de Cayo Perico Heist, zou krijgen. Hierover is gisteren een trailer uitgekomen waarin de eerste beelden van Cayo Perico, het privé-eiland waar de heist zich af gaat spelen, zijn getoond. Daarnaast wordt El Rubio geïntroduceerd, de eigenaar van dit paradijs en een beruchte narcotrafficker en leverancier van de Madrazo-familie. Naast dat Cayo Perico een eiland vol drugs is, is in de trailer te zien dat er ook veel gefeest wordt. De heist draait om het stelen van kunst, goud en drugsgeld dat verspreid ligt over het eiland. Je moet wel eerst op het eiland binnen zien te komen.

De Cayo Perico Heist is vanaf 15 december beschikbaar voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

BRON Rockstar Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?