DayZ
  • ONTWIKKELAAR Bohemia Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: DayZ verlaat early access en is dit weekend gratis te spelen

De bekende zombie survivalgame DayZ verlaat na vijf jaar de early access op Steam. Om dat te vieren is de game dit weekend gratis te spelen op PC.

DayZ is in 2009 begonnen als een mod voor de game Arma 2. Later is deze mod uitgegroeid tot een eigen game die in 2013 via Early Access op Steam verscheen. Door de jaren heen is DayZ ontzettend populair geworden en werd de game miljoenen keren verkocht. Gisteren is de game na vijf jaar eindelijk uit de early access gekomen en is de 1.0-versie gelanceerd. Om dit te vieren heeft ontwikkelaar Bohemia Interactive niet alleen een launch trailer online gezet, maar is de game dit weekend ook nog eens gratis te spelen. Vanaf maandag moet je de volledige prijs voor de game betalen, dus als je nog wilt profiteren van de early access-korting, heb je nog een paar dagen de tijd.

DayZ is momenteel verkrijgbaar op pc via Steam. Je kunt de game vanaf nu tot en met 17 december gratis uitproberen. Een volledige release van de game voor PlayStation 4 en Xbox One staat gepland voor 2019.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?