Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Open-World, Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Days Gone story trailer vertelt Deacon's verhaal

Tijdens de eerste State of Play-stream werd er een uitgebreide trailer getoond die het verhaal vertelt van protagonist Deacon. Zo is onder meer te zien hoe hij Sara in veiligheid brengt.

Hij vertelt dat hij alles kwijt is wat hem lief is. Vervolgens wordt er een aaneenschakeling van korte stukjes uit het verhaal getoond. In Days Gone kruip je in de huid van Deacon die middenin een Zombie-uitbraak verzeild is geraakt. Hij staat voor de taak de freakers, zoals de zombies worden genoemd, uit te roeien. Maar door de grote getalen waarin ze zich presenteren, is dat niet altijd makkelijk.

Days Gone komt uit op 26 april, exclusief voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?