Dauntless

  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Dauntless verlaat early access-staat en komt met uitbreiding

De free-to-play game Dauntless verlaat binnenkort de early access-staat, waar het nu bijna een halfjaar in verkeerd. Ontwikkelaar Phoenix Labs kondigde dit onlangs aan en onthulde ook dat Dauntless een uitbreiding krijgt.

Dauntless, de game die al enige tijd te downloaden is uit de Epic Games store, verlaat binnenkort de early acces-staat. Daarnaast wordt de game voorzien aan een uitbreiding genaamd: The Aether Unbound. De uitbreiding brengt verschillende nieuwe items met zich mee, waaronder het nieuwe wapen 'The Aether Strikers'. Daarnaast wordt er een Hunt Pass aan de game toegevoegd, waarmee spelers de mogelijkheid krijgen om exclusieve beloningen vrij te spelen. Als klap op de vuurbijl introduceert de The Aether Unbound-update ook een nieuw systeem voor Hunts, waardoor spelers op een nieuwe manier ervaringspunten opdoen.

Phoenix Labs heeft in haar roadmap voor de game aangekondigd dat er nog meer updates in ontwikkeling zijn. De 1.0 versie van Dauntless wordt op 26 september officieel gereleased, gepaard met de nieuwe uitbreiding.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?