Trailer: Dauntless verlaat early access-staat en komt met uitbreiding

Geplaatst:
Aangepast: 12 september 2019 20:07

De free-to-play game Dauntless verlaat binnenkort de early access-staat, waar het nu bijna een halfjaar in verkeerd. Ontwikkelaar Phoenix Labs kondigde dit onlangs aan en onthulde ook dat Dauntless een uitbreiding krijgt.

Dauntless, de game die al enige tijd te downloaden is uit de Epic Games store, verlaat binnenkort de early acces-staat. Daarnaast wordt de game voorzien aan een uitbreiding genaamd: The Aether Unbound. De uitbreiding brengt verschillende nieuwe items met zich mee, waaronder het nieuwe wapen 'The Aether Strikers'. Daarnaast wordt er een Hunt Pass aan de game toegevoegd, waarmee spelers de mogelijkheid krijgen om exclusieve beloningen vrij te spelen. Als klap op de vuurbijl introduceert de The Aether Unbound-update ook een nieuw systeem voor Hunts, waardoor spelers op een nieuwe manier ervaringspunten opdoen.

Phoenix Labs heeft in haar roadmap voor de game aangekondigd dat er nog meer updates in ontwikkeling zijn. De 1.0 versie van Dauntless wordt op 26 september officieel gereleased, gepaard met de nieuwe uitbreiding.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dauntless

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord