Dauntless

  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Dauntless komt naar consoles met cross-platform support

Dauntless, de free-to-play actie-RPG, is al een tijdje in open bèta te spelen op pc. Ontwikkelaar Phoenix Labs kondigde tijdens The Game Awards aan dat Dauntless ook naar consoles komt, mét cross-platform support.

Dauntless is een free-to-play actie-RPG à la Monster Hunter. De game is al een tijdje te spelen op pc via de open bèta. Nu heeft ontwikkelaar Phoenix Labs aangekondigd dat de game volgend jaar officieel uitkomt op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast staat er later in het jaar ook nog een release op de Nintendo Switch en op mobiele apparaten gepland. Voor een co-op-game als Dauntless is het dan wel fijn dat spelers op verschillende platformen ook samen met elkaar kunnen spelen. Volgens ontwikkelaar Phoenix Labs is hun doel dan ook om spelers via één account te kunnen laten spelen op alle platforms. Dat houdt dus in dat gamers op pc, consoles en mobiele apparaten allemaal samen kunnen spelen. Tevens wordt ook de Hunt Pass in Dauntless geïntroduceerd. Dit is een soort season pass waarmee spelers maandelijks exclusieve in-game beloningen kunnen verdienen.

Dauntless komt in april volgend jaar uit op pc via de Epic Games Store, op PlayStation 4 en op Xbox One. Later in 2019 staan releases voor Nintendo Switch en mobiele apparaten gepland. De open bèta van Dauntless is momenteel al op pc te spelen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?