Trailer: Darksiders: Warmastered Edition komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Darksiders: Warmastered Edition komt naar de Nintendo Switch. De aankondigingstrailer voor deze versie werd onlangs ontdekt door de Australische Nintendo community Vooks.

Vooks ontdekte de aankondigingstrailer op de perssite van THQ Nordic. De uitgever van de game had de trailer er waarschijnlijk alvast opgezet voor een aankondiging die spoedig plaats gaat vinden. Inmiddels is de trailer op de site van THQ Nordic alweer verwijderd, maar niet voordat Vooks deze zelf online had gezet op hun eigen YouTube-kanaal. Een exacte releasedatum wordt er in de trailer niet vermeld, maar daar leren we spoedig vast meer over.

Darksiders: Warmastered Edition is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Binnenkort gaat de game dus ook naar de Nintendo Switch komen.

Bron: Vooks
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders: Warmastered Edition

Series

Darksiders

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

22 november 2016

Ontwikkelaar

Vigil Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord