Darksiders III
  • ONTWIKKELAAR Gunfire Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Darksiders III intro video toont hoe het allemaal begon

Met nog een weekje te gaan tot de release van Darksiders III hebben THQ Nordic en Gunfire Games een intro video voor de game uitgebracht. Deze video toont hoe de strijd tussen goed en kwaad allemaal begon.

Als je nog niet bekend bent met het verhaal achter de vier ruiters van de Apocalyps in Darksiders, of als je het gewoon even vergeten bent, dan helpt deze nieuwe intro video je klaar te stomen voor de strijd. In deze drie minuten durende video krijg je te zien hoe de balans tussen goed en kwaad wordt verstoord. Hiermee begint het verhaal van de vier ruiters: War, Death, Strife en Fury, en hun strijd om de balans in de wereld te herstellen. In de eerste twee Darksiders games hebben respectievelijk War en Death de hoofdrollen gespeeld. In Darksiders III is het de beurt aan de temperamentvolle dame Fury.

Darksiders III komt op 27 november naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON THQ Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?