Trailer: Darkest Dungeon II in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 22 oktober 2020 21:18

Darkest Dungeon krijgt een sequel. Dit wordt bekendgemaakt door Red Hook Studios middels een nieuwe teaser trailer.

De duistere wereld van Darkest Dungeon wordt nogmaals tentoongesteld. We zien de iconische personages van de eerste game terugkeren, maar visueel is er een kleine aanpassing gemaakt. De game gaat namelijk de stap zetten naar 3D-animatie. Volgens Red Hook Studios is de trailer opgenomen in de Unity-engine die ze gebruiken voor de game. Naast de nieuwe visuele upgrades kunnen spelers nieuwe monsters, eindbazen en uitdagingen verwachten. Er is ook een nieuwe metagame aanwezig. Onlangs kreeg Darkest Dungeon een PvP-modus, genaamd The Butcher's Circus.

Darkest Dungeon II krijgt een Early Access-release in 2021 voor de pc. De Early Access wordt exclusief voor de Epic Game Store.

Bron: Red Hook Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darkest Dungeon II

Series

-

Uitgever

Red Hook Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Red Hook Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord