Trailer: Dark Devotion aangekondigd voor consoles

Geplaatst:
Aangepast: 10 oktober 2019 10:06

Uitgever The Arcade Crew heeft een nieuwe trailer onthuld voor de game Dark Devotion. Met de trailer wordt bekendgemaakt dat de game binnenkort verschijnt voor de consoles.

Dark Devotion is een 2D game waarbij je als tempelier een tempel vol geheimen verkent. Uiteindelijk wordt je geloof op de proef gesteld door de verleidingen die op je pad liggen en de donkere wezens in de tempel. De verschillende wapens en items die te vinden zijn, heb je nodig om steeds verder te komen. De trailer die vandaag is onthuld, laat een aantal van de gevechten tegen de wezens in de tempel zien en eindigt met de releasedatum voor de consoles.

Dark Devotion verschijnt op 24 oktober voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. De game is al beschikbaar voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dark Devotion

Series

-

Uitgever

The Arcade Crew

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

25 april 2019

Ontwikkelaar

Hibernian Workshop

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord