DAKAR 18
  • ONTWIKKELAAR Bigmoon Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Dakar 18 toont modderige mogelijkheden

Vandaag is de feature-trailer voor Dakar 18 uitgebracht en toont ons de meerdere, maar modderige mogelijkheden van deze racegame. Tenzij je onder een steen hebt geleefd de afgelopen jaren, weet je dat de game de titel draagt van de gelijknamige prestigieuze rally.

Dakar 18 is een racegame en kiest voor realisme boven arcade-achtige gameplay. Geen Forza Horizon praktijken dus, maar ouderwets je notitieboekje vertrouwen om de race zo snel mogelijk te voltooien. De game heeft de officiële licentie en kan je in alle categorieen je ei kwijt. De verschillende klassen zijn vertegenwoordig, dus je kunt met wagens, motoren, trucks, quads en SSV’s blubberhappen over het officiële parcours.

Dakar 18 staat gepland voor een release op 25 september voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Persbericht Koch Media

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?