Trailer: Cyberpunk 2077 komt naar Google Stadia

Geplaatst:
Aangepast: 19 augustus 2019 20:32

Tijdens de Stadia conferentie op gamescom 2019 is bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red ook op het nieuwe platform van Google uitgebracht gaat worden.

Er werd veel tijd ingeruimd voor Cyberpunk 2077 in de presentatie. Met ruim vier minuten waarin een aantal medewerkers van CD Projekt Red aan het woord komen en gameplaybeelden van de futuristische game werd er groots uitgepakt. Dat ook binnen de muren van de ontwikkelaar zelf de game als een groot project wordt gezien, werd wel duidelijk toen bekend werd gemaakt dat maar liefst drie van de vijf teams bezig zijn met de ontwikkeling van de game. Bekijk de aankondiging voor Google Stadia hieronder.

In de trailer is te zien dat Cyberpunk 2077 binnenkort verkrijgbaar is via Google Stadia. Vooralsnog staat de releasedatum gepland op 16 april 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord