Cyber Shadow

  • Ontwikkelaar Mechanical Head Studios
  • Eerste releasedatum 26 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Cyber Shadow releasedatum aangekondigd

Geen Cyberpunk, maar die andere Cyber-game verschijnt in het nieuws vandaag. De releasedatum voor de indietitel Cyber Shadow is namelijk aangekondigd.

De releasedatum werd vrijgegeven tijdens de Nintendo Indie World-showcase. Cyber Shadow ontving tijdens het evenement een nieuwe trailer. De game wordt uitgegeven door Yacht Club Games, degene verantwoordelijk voor de Shovel Knight-games. Cyber Shadow wordt gemaakt door Mechanical Head, een eenmansontwikkelaar. De 8-bit gameplay is goed te zien in de trailer en de actie is razendsnel. Naast de algemene combat zien we wat van de platforming, eindbazen en kleine fragmenten van het verhaal. Bekijk hier de eerste trailer van Cyber Shadow.

Cyber Shadow is beschikbaar vanaf 26 januari voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game komt ook naar Xbox Game Pass.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?