Curse of the Dead Gods

  • Ontwikkelaar Passtech Games
  • Eerste releasedatum 3 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Curse of the Dead Gods heeft een releasedatum

Curse of the Dead Gods heeft een releasedatum gekregen. De datum werd vandaag bekend gemaakt via een trailer van de roguelite.

Passtech Games en Focus Home Interactive kondigde aan dat de game op 23 februari uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Curse of the Dead Gods kwam zijn Early-Access periode op Steam goed door, met een aanhoudende positieve score van 90%. Naast de content die al beschikbaar is, brengt de officiële release een einde aan het verhaal met zich mee en daarnaast een unieke manier om de tempel te onderzoeken die is toegewijd aan de God van de Doden. Dit is daarnaast de eerste keer dat de game voor consoles uitkomt.

Curse of the Dead Gods komt uit op 23 februari 2021.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?