Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Cuphead nu beschikbaar op PlayStation 4

Ook PlayStation-fans kunnen nu aan de slag met 's werelds bekendste indie-platformer. Cuphead is namelijk vanaf nu te spelen op de PlayStation 4.

Gisteren ging er al een gerucht rond dat Cuphead naar de PlayStation 4 komt, vanwege een winkel pagina in de PlayStation Store. Inmiddels is dit gerucht bevestigd, want de indie-platformer Cuphead is officieel gelanceerd op de PlayStation 4. De uitdagende game, die in 2017 oorspronkelijk uitkwam, was tot nu toe op elk platform al te spelen, behalve op de console van Sony. Naast de stille release van Cuphead voor de PlayStation 4, is er ook goed nieuws voor fans die de game op de Xbox One bezitten. Deze versie krijgt namelijk een gratis update die onder andere een digitale art gallery en soundtrack naar de game brengt.

Cuphead is vanaf nu te spelen op de PlayStation 4.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?