Trailer: Cuphead nu beschikbaar op PlayStation 4

Geplaatst: 29 juli 2020 09:06

Ook PlayStation-fans kunnen nu aan de slag met 's werelds bekendste indie-platformer. Cuphead is namelijk vanaf nu te spelen op de PlayStation 4.

Gisteren ging er al een gerucht rond dat Cuphead naar de PlayStation 4 komt, vanwege een winkel pagina in de PlayStation Store. Inmiddels is dit gerucht bevestigd, want de indie-platformer Cuphead is officieel gelanceerd op de PlayStation 4. De uitdagende game, die in 2017 oorspronkelijk uitkwam, was tot nu toe op elk platform al te spelen, behalve op de console van Sony. Naast de stille release van Cuphead voor de PlayStation 4, is er ook goed nieuws voor fans die de game op de Xbox One bezitten. Deze versie krijgt namelijk een gratis update die onder andere een digitale art gallery en soundtrack naar de game brengt.

Cuphead is vanaf nu te spelen op de PlayStation 4.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord