Cuphead
  • ONTWIKKELAAR Studio MDHR
  • RELEASEDATUM 29 september 2017, 18 april 2019 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform (NSW)
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Cuphead komt naar Nintendo Switch

De Nindies Showcase opent met een knaller. Cuphead komt namelijk naar de Nintendo Switch. De game is van origine exclusief voor de pc en Xbox One, maar Nintendo en Microsoft lijken de banden verder te verstevigen.

Cuphead is een bejubelde titel die bekend staat om zijn hoge moeilijkheidsgraad. Binnenkort kunnen ook de Switch-bezitters flink tieren richting de televisie. De game verschijnt namelijk op 18 april in de online winkel van de Nintendo Switch. Nintendo geeft tijdens de aankondiging nog even een kleine shoutout naar hun goede vrienden bij Microsoft voor het mogelijk maken van deze game.

Cuphead verschijnt op 18 april voor de Nintendo Switch. De game is reeds beschikbaar op de Xbox One en pc.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?