Trailer: Crysis Remastered: je hoeft niet meer lang te wachten

Geplaatst:
Aangepast: 30 juni 2020 08:54

De Microsoft Store heeft de release datum van Crysis Remastered bekend gemaakt en die is dichterbij dan je zou verwachten. Helaas waren ze iets te vroeg met het vrijgeven, aangezien de gameplay trailer pas vanaf morgen te bekijken is.

In april kwam de announcement trailer van Crysis Remastered al online, na een week vol met teasers. In die trailer kwam echter niet veel gameplay naar voren. Überhaupt weinig actie. Hopelijk krijgen we meer van de game te zien in de gameplay trailer die vanaf 1 juli te zien is. Spelers van de voorgaande Crysis-games weten natuurlijk al wel hoe de gameplay en controls van de game in elkaar zitten. Waarschijnlijk dient de gameplay trailer meer als showcase van de verbeterde graphics. De oude Crysis was immers al een behoorlijke uitdaging voor iedere videokaart in die tijd. En dat was dertien jaar geleden. Dus misschien slim om jouw pc alvast te upgraden als je van plan bent deze game te gaan spelen.

Crysis Remastered komt uit op 23 juli 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord