For Honor
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Crossover-evenement For Honor en Assassin's Creed nu beschikbaar

Het crossover-evenement met Assassin's Creed in For Honor is vanaf nu beschikbaar. Dit evenement, For The Creed, duurt drie weken.

Tijdens dit evenement kun je bekende personages uit de Assassin's Creed-serie, zoals Ezio Auditore en Cesare Borgia, tegenkomen als Commanders. In de nieuwe thematische Dominion gamemodus gaan de Assassins en de Templars de strijd met elkaar aan. De soldaten zijn gehuld in Assassin's Creed-outfits en ook de bekende Animus glitches zijn in For Honor aanwezig tijdens het evenement. Uiteraard kun je ook speciale uitrusting en outfits in Assassin's Creed-stijl scoren. Het For The Creed crossover-evenement bevat daarnaast nog veel meer thematische in-game content en easter eggs.

For Honor is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het For The Creed crossover-evenement is vanaf nu tot 10 januari 2019 beschikbaar.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?