Trailer: Crossover-evenement For Honor en Assassin's Creed nu beschikbaar

Geplaatst: 21 december 2018 12:50

Het crossover-evenement met Assassin's Creed in For Honor is vanaf nu beschikbaar. Dit evenement, For The Creed, duurt drie weken.

Tijdens dit evenement kun je bekende personages uit de Assassin's Creed-serie, zoals Ezio Auditore en Cesare Borgia, tegenkomen als Commanders. In de nieuwe thematische Dominion gamemodus gaan de Assassins en de Templars de strijd met elkaar aan. De soldaten zijn gehuld in Assassin's Creed-outfits en ook de bekende Animus glitches zijn in For Honor aanwezig tijdens het evenement. Uiteraard kun je ook speciale uitrusting en outfits in Assassin's Creed-stijl scoren. Het For The Creed crossover-evenement bevat daarnaast nog veel meer thematische in-game content en easter eggs.

For Honor is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het For The Creed crossover-evenement is vanaf nu tot 10 januari 2019 beschikbaar.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord