Cris Tales

  • Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Indie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Cris Tales release window bekendgemaakt in trailer

Modus Games heeft een overview trailer gedeeld van Cris Tales. Hierin wordt ook bekendgemaakt wanneer we de game kunnen verwachten.

De overview trailer van Cris Tales toont gameplaybeelden en laat weten wat je kunt verwachten van de game. het verhaal richt zich op Crisbell, een jong meisje dat speciale krachten heeft gekregen van de Time Mage. Hiermee heeft zij toegang tot het verleden, heden en de toekomst. In de trailer is te zien dat Crisbell toegang heeft tot deze drie tijdsbestekken op hetzelfde moment en hierop kan inspelen. Samen met een aantal bondgenoten probeert zij de Time Empress te verslaan en de toekomst te redden. Naast een overzicht van de game is er ook een release window vrijgegeven. Cris Tales is naar aanleiding van feedback van spelers uitgesteld en zou in de eerste instantie vorig jaar worden uitgebracht in november.

Cris Tales wordt in juli uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, pc en Google Stadia.

BRON Modus Games

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?