Crash Team Racing Nitro Fueled
  • ONTWIKKELAAR Beenox Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 juni 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Crash Team Racing Nitro Fueled aangekondigd met releasedatum

Crash Team Racing Nitro Fueled is officieel aangekondigd en krijgt ook meteen een releasedatum. Eerder deze week verscheen al het gerucht, maar nu maakt Activision korte metten met die geruchten door de game te tonen op de Game Awards die afgelopen nacht plaatsvond.

De game is een volledige remaster van het originele Crash Team Racing en is in ontwikkeling bij Beenox. De ontwikkelaar is erop uit om het origineel in ere te laten, maar wel een aantal dingen toe te voegen. Zo kunnen we online tegen elkaar racen en krijgen Crash en zijn kornuiten een flinke poetsbeurt. Crash Team Racing Nitro Fueled bevat alle originele personages, tracks en voertuigen. Daarbij kunnen we ook met Nitros Oxide spelen, maar dat kan niet zomaar. Gamers die de Oxide Edition aanschaffen, kunnen meteen met het personage aan de bak. Spelers die de standaard editie spelen moeten Oxide eerst vrijspelen in de Adventure modus.

Crash Team Racing Nitro Fueled verschijnt op 21 juni 2019 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?