Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 30 juni 2017
  • Platformen PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Gameliner score

Trailer: Crash Bandicoot viert 25-jarig bestaan met bundels

Er is er bijna één jarig, hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat is Craaaash. Crash Bandicoot blaast binnenkort 25 kaarsjes uit en dat wordt uitbundig gevierd met een nieuwe trailer en bundel.

Een complete Crash Bandicoot bundel is samengesteld om het 25-jarig bestaan van Crash Bandicoot te vieren. Begin september bestaat de Tasmaanse buideldas namelijk al zo lang. De Crashiversary Bundle is het cadeautje. Wie jarig is trakteert, al gaat dat niet helemaal op aangezien de bundel niet gratis is. De afgelopen jaren hebben we veel van Crash gezien, zo verscheen als laatst nog de mobiele game Crash Bandicoot: On The Run. Mocht je nog niet zijn begonnen aan de games van Crash, dan praat onderstaande trailer je volledig bij over het verhaal van de N.Sane Trilogy en Crash Bandicoot 4: It's About Time. Daarnaast bevat de bundel ook nog Crash Team Racing Nitro Fueled. Mocht die laatste game je niet zo interesseren, dan is er ook een bundel zonder de racer beschikbaar onder de titel Crash Bandicoot Quadrilogy Bundle. Om de bundels aan te schaffen moet je wel even flink in de buideldas tasten, maar dan heb je ook wat.

Crash Bandicoot Crashiversary Bundle en Crash Bandicoot Quadrilogy Bundle zijn vanaf nu verkrijgbaar voor respectievelijk 129,99 euro en 99,99 euro. De bundels zijn te vinden in de stores voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?