Crash Bandicoot: On the Run

  • Ontwikkelaar King
  • Eerste releasedatum 25 maart 2021
  • Platformen Mobile
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Crash Bandicoot: On the Run aangekondigd

Heb je niet het geluk om straks Crash Bandicoot 4 te spelen vanwege gebrek aan een console? Wees gerust, want een Crash Bandicoot-game voor de mobiele apparaten is onderweg!

Vorige maand werd Crash Bandicoot 4: It's About Time officiëel onthuld. Deze nieuwe game roept bij vele fans uiteraard nostalgie op en ook ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Crash Bandicoot-game. Heb je geen PlayStation 4 of Xbox One, dan kan je binnenkort nog steeds terugkeren naar het universum van Crash. Activision werkt momenteel samen met mobiele game-ontwikkelaar King aan Crash Bandicoot: On the Run voor de Android- en iOS-apparaten. Daar komt ook nog bij kijken dat de game straks gratis te downloaden is en een co-op modus bevat. Er zullen ook diverse skins en wapens beschikbaar zijn, dus de optie voor microtransacties is mogelijk. De aankondigingstrailer van Crash Bandicoot: On the Run is hieronder te bekijken.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor Crash Bandicoot: On the Run. Je kunt je wel alvast registreren voor de game via de officiële website van King, waarbij je een exclusieve Blue Hyena skin krijgt voor Crash wanneer de game uitkomt.

BRON KingOnlineGames

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?