Concrete Genie
  • ONTWIKKELAAR Pixelopus
  • RELEASEDATUM Q3 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Concrete Genie ontvangt story trailer

Concrete Genie kreeg tijdens de State of Play-presentatie een nieuwe trailer die ons meer vertelde over het verhaal van de game. Tegelijkertijd werd ook duidelijk dat de game is uitgesteld tot de herfst van dit jaar.

In Concrete genie speel je als Ash, een jonge kunstenaar die een gewild doelwit is voor pesters. Dankzij het schilderen vergeet hij alle ellende en daarom maakt hij maar al te graag levendige tekeningen. Al snel merkt hij dat zijn schilderingen de vervallen stad Denska goed doen en het weer tot leven brengen. Ash wil maar wat graag zijn pestkoppen te slim af zijn en de hele stad tot leven schilderen.

Concrete Genie komt in de herfst van dit jaar uit voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?