F1 2020
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Codemasters toont nieuwe opties F1 2020

Goed nieuws voor de F1-fans Codemasters heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de F1-game van dit jaar. In de trailer maken spelers kennis met een handje vol opties opties die de game naar de tafel brengt.

In de trailer lijkt de nadruk te liggen op "samen racen". Zo krijgen spelers de mogelijkheid om een team op poten te zetten, voorzien van een zelf uitgekozen huisstijl. Daarnaast zal ook het oud vertrouwde splitscreen-racen weer mogelijk zijn in deze iteratie van F1. De trailer schijnt ook een licht op de carrière-modus, die virtueel tien jaar lang duurt. Verder krijgen spelers een kijkje in de keuken van het nieuwe contractensysteem en het optievenster om raceseizoenen te configureren. En als klap op de vuurpijl zijn er weer nieuwe circuits aan de speel-bibliotheek toegevoegd. Ja, ook ons eigen (vernieuwde) Zandvoort is in de game aanwezig! Bekijk hieronder de trailer om alvast in de racestemming te komen:

F1 2020 verschijnt op 10 juli voor PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?