Trailer: Codemasters onthult F1 2020

Geplaatst: 16 april 2020 09:10
Aangepast: 16 april 2020 09:10

Fans van de Formule 1 kunnen alvast uitkijken naar deze zomer. Codemasters onthulde onlangs namelijk de nieuwe game F1 2020.

Deze zomer racet er een nieuwe Formule 1-game naar verschillende platformen. Ontwikkelaar Codemasters onthulde de nieuwe game, F1 2020, middels een aankondigingstrailer. F1 2020 bevat een nieuwe speelmodus. Deze modus, genaamd My Team, stelt je in staat om met een zelfgemaakt team deel te nemen aan het Formule 1-kampioenschap. Je kunt een eigen coureur aanmaken en zelf je motorleverancier en sponsors uitkiezen. Samen met een teamgenoot die je uitkiest, vorm je het elfde team die strijdt om het kampioenschap. Daarnaast kun je natuurlijk de Career-modus die we kennen uit vorige F1-titels spelen en heeft Codemasters ook de splitscreen-mogelijkheid voor lokale multiplayer teruggebracht. Naast de gewone versie van de game, brengt Codemasters ook een speciale Deluxe Schumacher Edition uit. Deze bevat naast de game ook de vier iconische auto's waar Michael Schumacher gedurende zijn carrière in heeft gereden.

F1 2020 verschijnt 10 juli voor pc via Steam, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Bron: Codemasters
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2020

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord