F1 2019
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 juni 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Codemasters onthult F1 2019-trailer

Als je zin hebt om te racen, dan zit je gebakken met de volgende titel. Ontwikkelaar en tevens uitgever Codemasters onthulde vandaag de eerste F1 2019-trailer.

Wie de trailer kijkt wordt meteen meegezogen in een razendsnelle racewedstrijd. Formule 1-auto's zijn te aanschouwen in vele kleuren, maten en vormen. De beelden die Codemasters ons voorschotelt zijn rechtstreeks afkomstig uit de game en beloven in ieder geval al één ding: verbeterde graphics ten opzichte van de vorige F1-titel. De nieuwe race-game bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het huidige F1-seizoen. Daarnaast wordt dit jaar ook de F2 toegevoegd. F1-veteranen worden ook in de watten gelegd, want enkele klassieke F1-auto's uit vorige titels keren terug. Zo zien we de Ferrari F2007, Renault R26 en Ferrari F2004 terug in F1 2019.

De F1 2019-game verschijnt op 28 juni voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast verschijnen er nog een Legends en Anniversary-editie. Wie de F1 2019 Legends-editie aanschaft krijgt drie dagen eerder toegang tot de game.

BRON Codemasters

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?