Trailer: Codemasters onthult F1 2019-trailer

Geplaatst: 20 mei 2019 20:30
Aangepast: 20 mei 2019 20:56

Als je zin hebt om te racen, dan zit je gebakken met de volgende titel. Ontwikkelaar en tevens uitgever Codemasters onthulde vandaag de eerste F1 2019-trailer.

Wie de trailer kijkt wordt meteen meegezogen in een razendsnelle racewedstrijd. Formule 1-auto's zijn te aanschouwen in vele kleuren, maten en vormen. De beelden die Codemasters ons voorschotelt zijn rechtstreeks afkomstig uit de game en beloven in ieder geval al één ding: verbeterde graphics ten opzichte van de vorige F1-titel. De nieuwe race-game bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het huidige F1-seizoen. Daarnaast wordt dit jaar ook de F2 toegevoegd. F1-veteranen worden ook in de watten gelegd, want enkele klassieke F1-auto's uit vorige titels keren terug. Zo zien we de Ferrari F2007, Renault R26 en Ferrari F2004 terug in F1 2019.

De F1 2019-game verschijnt op 28 juni voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast verschijnen er nog een Legends en Anniversary-editie. Wie de F1 2019 Legends-editie aanschaft krijgt drie dagen eerder toegang tot de game.

Bron: Codemasters

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2019

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

28 juni 2019

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord