Trailer: Codemasters kondigt nieuwe GRID aan

Geplaatst:

Het was al een tijdje stil rondom de GRID-franchise, maar na vijf jaar is er eindelijk weer goed nieuws voor de fans. Codemasters kondig de onlangs namelijk een nieuwe GRID aan.

Deze nieuwe game, simpelweg genaamd GRID, verschijnt in september. Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe GRID-game, maar de trailer belooft alvast veel goeds. We kunnen verschillende auto's zien die het in een spectaculaire race tegen elkaar opnemen, maar als je de trailer goed bekijkt, kun je nog meer afleiden. Zo zien we dat de auto's beschadigd worden wanneer ze tegen elkaar of tegen de vangrail komen, maar we zien ook dat een deel van de trailer teruggespoeld wordt en achterstevoren wordt afgespeeld. Dit kan dus betekenen dat de nieuwe GRID eenzelfde schadesysteem kent als de eerste GRID en dat de functie om acties ongedaan te maken uit dezelfde game eveneens terugkomt.

GRID verschijnt 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Codemasters
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRID

Series

GRID

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 oktober 2019

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord