Trailer: COD: Vanguard gameplay onthuld tijdens gamescom

Geplaatst:

Call of Duty: Vanguard is natuurlijk aanwezig tijdens gamescom. Gameplay voor de campaign is namelijk vrijgegeven.

Call of Duty: Vanguard toont het verhaal van de eerste special forces in de Tweede Wereldoorlog. Het hoofdpersonage begon als zuster, maar is uitgegroeid tot een echte vechtersbaas. De sfeervolle beelden lijken het intro te zijn van de first-person shooter. Met een bijzondere shotgun worden er een aantal Nazi's het graf ingeschoten. We zien verder meer van het arsenaal en de set-up van het verhaal. Call of Duty: Vanguard lijkt veel tijd te willen investeren in de singleplayer. Binnenkort gaat de alpha van Call of Duty: Vanguard van start.

Call of Duty: Vanguard is beschikbaar vanaf 5 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: gamescom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord