Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: CoD: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 onthuld

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 is onthuld door Activision. Middels een trailer wordt het volgende seizoen en diens nieuwe content getoond.

Het is bijna tijd voor het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone. Activision heeft in een trailer details getoond van wat voor nieuwe content spelers kunnen verwachten in het volgende seizoen. Zo bevat Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 een nieuwe zombie modus genaamd Outbreak boordevol actie, komen er vier nieuwe operators en zes nieuwe wapens naar de shooter en krijgt het tweede seizoen nieuwe multiplayer maps. Warzone krijgt ook nieuwe content, waaronder nieuwe loot, twee nieuwe Battle Royale modi, en nieuwe 'points of interest' zoals een vrachtschip.

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 komt uit op 25 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eind januari kreeg Call of Duty: Black Ops Cold War een gratis zombie-update.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?