Disintegration

  • Ontwikkelaar V1 Interactive
  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Co-creator Halo kondigt sci-fi shooter Disintegration aan

Vandaag hebben V1 Interactive en Private Division onthuld dat Disintegration in ontwikkeling is. Dit nieuws is bijgestaan door een korte teaser, waarin een ruimteschip te zien is.

Ontwikkelaar V1 Interactive is opgezet door Marcus Letho, co-creator van Halo en voormalig creative director bij Bungie. In 2014 verliet Letho Bungie om zelf aan de slag te gaan met een nieuwe studio en dit is het eerste project van het bedrijf. Disintegration is een science fiction-shooter, waarbij ruimteschepen een grote rol lijken te gaan spelen. De game wordt uitgegeven door Private Division.

De trailer geeft nog niet zoveel prijs, maar V1 Interactive en Private Division kondigen wel aan dat de game tijdens gamescom volledig onthuld gaat worden.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?