Trailer: Clash: Artifacts of Chaos is bizarre actie

Geplaatst: 6 juli 2021 20:35

De prijs voor de bizarste game van de Nacon Connect gaat natuurlijk naar Clash: Artifacts of Chaos. De vechtgame is onthuld met een nieuwe gameplay trailer.

Iets wat direct opvalt is natuurlijk de art style. Een stijl die vergelijkbaar is met Borderlands, Clash: Artifacts of Chaos gebruikt cel shading. De gameplay is echter iets totaal anders. Clash: Artifacts of Chaos is een vechtgame, waarin je jouw vechttechnieken moet gebruiken om verder te komen. De wereld van Clash: Artifacts of Chaos wordt in zijn grip gehouden door een dobbelspel met artefacten met speciale eigenschappen. Protagonist Pseudo moet de krachtigste vinden om te slagen. Elke nacht komen zijn dromen tot leven, wat zorgt voor hele bijzondere vijanden en wereld-elementen.

Clash: Artifacts of Chaos is beschikbaar in juni 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Nacon Connect
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Clash: Artifacts of Chaos

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 maart 2023

Ontwikkelaar

Ace Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord