Sid Meier's Civilization VI

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2016
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Civilization VI krijgt nieuwe DLC

Sid Meier's Civilization VI krijgt binnenkort een nieuwe DLC. Deze DLC voegt een nieuwe civilisatie en een nieuwe game-modus toe.

Bijna vier jaar na de release van de game wordt Sid Meier's Civilization VI nog steeds volop ondersteund. Twee maanden geleden gaf Epic Games Civilization VI nog gratis weg en volgende week is er een nieuwe DLC beschikbaar. Deze nieuwe DLC, genaamd Ethiopia Pack, voegt een nieuwe civilisatie en een nieuwe game-modus toe. Deze nieuwe civilisatie is, zoals de naam van de DLC al doet vermoeden, Ethiopië. Deze nieuwe civilisatie komt met nieuwe gebouwen en een nieuw district. Ook wordt er een nieuwe game-modus toegevoegd. Deze nieuwe modus heet Secret Societies en stelt je in staat om krachtige Governors aan je arsenaal toe te voegen.

Sid Meier's Civilization VI is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Ethiopia Pack DLC verschijnt 23 juli als onderdeel van de New Frontier Pass en is tevens los verkrijgbaar.

BRON Firaxis Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?