Cities: Skylines
  • ONTWIKKELAAR Colossal Order
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 maart 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Cities: Skylines dlc Sunset Harbor aangekondigd

Paradox heeft via een trailer een nieuwe dlc aangekondigd voor Cities: Skylines. Sunset Harbor breidt het transportsysteem in de game verder uit en komt met een nieuwe industrie.

Het radiostation van de stad vertelt wat Sunset Harbor allemaal te bieden heeft. Het transportsysteem in Cities: Skylines wordt met de nieuwe dlc verder uitgebreid met nieuwe buslijnen, een metro update en trolleybussen. Daarnaast kunnen bewoners en toeristen genieten van het uitzicht in de nieuwe helikopters. Om de industrie een boost te geven wordt de visserij toegevoegd. Sunset Harbor komt ook met vijf nieuwe mappen waarop nieuwe steden gebouwd kunnen worden. Paradox deelt de komende zes dagen elke dag een nieuwe video, waarin ze meer informatie vrijgeven over Sunset Harbor en de gratis update die met de dlc verschijnt.

Sunset Harbor verschijnt op 26 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?