Trailer: Chucklefish toont ruimte simulator Starmancer

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2019 11:27

Tijdens de PC Gaming Show vanaf de E3 in Los Angeles, bracht Chucklefish beelden mee van Starmancer, een ruimte simulator waarin jij aan de touwtjes trekt.

In Starmancer is het aan jou om een kolonie in de ruimte te creëren en te beheren. Door een goede basis te bouwen moet je je volk zien te beschermen tegen de gevaren van buitenaf. Starmancer is geïnspireerd op Dwarf Fortress en is voorzien van een vergelijkbare complexiteit. Om alles in goede banen te leiden, moet je dus controle houden over veel verschillende facetten.

Een releasedatum voor Starmancer is nog niet bekendgemaakt, maar de gesloten bèta gaat binnenkort van start. Om daaraan deel te kunnen nemen dien je de game te pre-orderen.

Bron: PC Gamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starmancer

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

5 augustus 2021

Ontwikkelaar

Ominux Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord