Chronos: Before the Ashes

  • Ontwikkelaar Gunfire Games
  • Eerste releasedatum 1 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Chronos: Before the Ashes uitgelegd in trailer

Wellicht dat je Chronos: Before the Ashes al kent van de VR-titel Chronos van Gunfire Games. Voor degenen die nog niet bekend zijn met de game, heeft THQ Nordic een trailer gedeeld waarin er uitleg wordt gegeven over de inhoud van de game.

De VR-titel Chronos wordt opnieuw gemaakt voor alle platformen onder de naam Chronos: Before the Ashes en heeft geen VR-support meer nodig. Maar waar gaat de actie-RPG eigenlijk over? Chronos: Before the Ashes is een prequel op de bekendere titel van Gunfire Games; Remnant: From the Ashes. Je staat in de schoenen van een held die de mysteries van het labyrint moet ontrafelen. Om de doolhof te doorlopen moet je verschillende puzzels oplossen, maar tegelijkertijd uitkijken voor gevaren vanuit alle hoeken. Door het gedrag van je vijanden te leren kennen en de juiste wapens te gebruiken versla je jouw vijanden. In deze game hoef je niet bang te zijn om dood te gaan, want net als in de realiteit is het in de game een belangrijk onderdeel van het leven. Telkens als je doodgaat in het doolhof word je personage namelijk ouder. Het is jouw taak om stappen terug te nemen, je vijanden weer onder ogen te zien en te ontdekken wat je eerder verkeerd hebt gedaan.

Chronos: Before the Ashes is beschikbaar vanaf 1 december voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON THQ Nordic

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?