Trailer: Chronos: Before the Ashes aangekondigd

Geplaatst: 10 september 2020 16:11

Chronos: Before the Ashes is door THQ Nordic aangekondigd. Het gaat hierom de VR-titel Chronos van Gunfire Games die opnieuw gemaakt wordt voor alle platformen.

Chronos: Before the Ashes is gebaseerd op de VR-titel Chronos, maar wordt dus zo opnieuw opgesteld dat het geen VR-support meer nodig heeft. Daardoor kan de game naar alle moderne platformen worden gebracht. Het verhaal van Chronos: Before the Ashes zet de speler in de schoenen van een onbekende held die een labyrint moeten doorspitten. Elke keer als je doodgaat in het doolhof wordt de speler verbannen voor een jaar. Hierdoor wordt je personage steeds ouder als je te vaak faalt. Chronos: Before the Ashes wordt ontwikkeld door Gunfire Games. Je kent ze misschien wel van hun populaire "soulslike game" Remnant From the Ashes.

Chronos: Before the Ashes is beschikbaar vanaf 1 december voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chronos: Before the Ashes

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

1 december 2020

Ontwikkelaar

Gunfire Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord