Chivalry 2

  • Ontwikkelaar Torn Banner Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score

Trailer: Chivalry 2 trailer toont facties

Chivalry 2 zet de facties Mason Order en Agatha Knights weer tegen elkaar op. In twee trailers toont Tripwire Interactive waar de facties om draaien.

Chivalry 2 gaat spelers laten kiezen tussen de brute Mason Order en de trotse Agatha Knights. Middels twee trailers worden de idealen en de achtergrondverhalen van deze twee facties uiteengezet. Zo is te zien in de Mason Order Faction trailer dat de Mason Order, onder leiding van koning Malric, het doel heeft om zwakte uit te roeien en een natie op te bouwen die gekenmerkt is door kracht en macht. De Agatha Knights Faction trailer toont een wat kalmer beeld, maar de Agatha Knights doen er alsnog alles aan om hun troon terug te pakken nadat ze jarenlang onderdrukt zijn door de Mason Order.

Chivalry 2 komt op 8 juni uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en pc. Laatst werd aangekondigd dat de gesloten cross-play bèta van Chivalry 2 van 23 april tot en met 26 april gaat plaatsvinden.

BRON Tripwire Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?