Chivalry 2

  • Ontwikkelaar Torn Banner Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Chivalry 2 releasedatum bekendgemaakt

De releasedatum van Chivalry 2 is bekendgemaakt tijdens de Epic Games Store Spring Showcase. Naast de releasedatum komt er ook een bèta van de riddergame.

Chivalry 2 zet de speler in de schoenen van een echte ridder, die het vervolgens gaat opnemen tegen een heleboel andere mannen in pantser. Chivalry 2 is een grote multiplayergame, waarin hack 'n slash het grootste gedeelte van de combat vormt. De nieuwe trailer laat meer van deze bloederige combat zien, met commentaar van de ontwikkelaar Torn Banner Studios. Zij vertellen over de passie die ze gestoken hebben in Chivalry 2 en hoe belangrijk deze titel voor ze is. Chivalry 2 ontvangt ook een gesloten bèta. Deze is speelbaar van 26 tot 29 maart en je kunt erin komen door de game alvast te kopen. Deze bèta is speelbaar op alle platformen waar Chivalry op uitkomt en support crossplay. Want jawel, Chivalry 2 komt ook naar de consoles.

Chivalry 2 was eerst uitgesteld, maar is beschikbaar vanaf 8 juni voor de pc. De game verschijnt ook op de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5, maar of de releasedatum hetzelfde is, is nog onduidelijk.

BRON Torn Banner Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?