Chivalry 2

  • Ontwikkelaar Torn Banner Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Chivalry 2 krijgt een gesloten crossplay bèta

Chivalry 2 krijgt een gesloten crossplay bèta en daar is nu ook een trailer voor beschikbaar. De trailer laat ook alvast zien wat we verder van de game kunnen verwachten.

Eerder liet ontwikkelaar Torn Banner Studios weten dat Chivalry 2 uitgesteld zou worden. Nu kunnen fans van de game dus in ieder geval alvast gaan uitkijken naar de bèta van de game, die ook meteen de crossplay functie gaat uittesten. Chivalry 2 staat nu op de planning voor 8 juni 2021. De spelers die de game vooruit bestellen, krijgen met zekerheid toegang tot de gesloten bèta die plaatsvindt van 23 april tot en met 26 april. De bèta wordt crossplay tussen PC, Playstation 4 en 5 en de Xbox One en Xbox Series X en S. De trailer geeft al een goed gevoel bij de intensieve gameplay die we kunnen verwachten van Chivalry 2.

Chivalry 2 staat gepland voor 8 juni 2021 en de bèta gaat plaatsvinden van 23 april tot en met 26 april.

BRON GameRant

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?