Trailer: Chivalry 2 krijgt een gesloten crossplay bèta

Geplaatst:
Aangepast: 29 maart 2021 14:08

Chivalry 2 krijgt een gesloten crossplay bèta en daar is nu ook een trailer voor beschikbaar. De trailer laat ook alvast zien wat we verder van de game kunnen verwachten.

Eerder liet ontwikkelaar Torn Banner Studios weten dat Chivalry 2 uitgesteld zou worden. Nu kunnen fans van de game dus in ieder geval alvast gaan uitkijken naar de bèta van de game, die ook meteen de crossplay functie gaat uittesten. Chivalry 2 staat nu op de planning voor 8 juni 2021. De spelers die de game vooruit bestellen, krijgen met zekerheid toegang tot de gesloten bèta die plaatsvindt van 23 april tot en met 26 april. De bèta wordt crossplay tussen PC, Playstation 4 en 5 en de Xbox One en Xbox Series X en S. De trailer geeft al een goed gevoel bij de intensieve gameplay die we kunnen verwachten van Chivalry 2.

Chivalry 2 staat gepland voor 8 juni 2021 en de bèta gaat plaatsvinden van 23 april tot en met 26 april.

Bron: GameRant

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chivalry 2

Series

-

Uitgever

Tripwire Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 juni 2021

Ontwikkelaar

Torn Banner Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord