Chivalry 2

  • Ontwikkelaar Torn Banner Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Chivalry 2 komt naar consoles

Chivalry 2 komt ook naar de consoles. Dit werd vanavond tijdens het IGN Summer of Gaming-evenement aangekondigd.

Chivalry 2 werd vorig jaar aangekondigd tijdens de PC Gaming Show. De game, die een vervolg is op de Middeleeuwse hack 'n slash-game Chivalry: Medieval Warfare, zou destijds enkel uitkomen op de pc. Vanavond werd tijdens IGN Summer of Gaming echter onthuld dat de game ook naar de consoles komt. De first-person hack 'n slash-game komt niet alleen naar de pc en verschillende consoles, maar gaat straks ook nog eens crossplay ondersteunen tussen alle beschikbare platformen.

Chivalry 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar komt uiteindelijk uit op pc via de Epic Games Store, de PlayStation 4 en 5, de Xbox One en de Xbox Series X.

BRON IGN Summer of Gaming

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?