Trailer: Check nu de trailer van Assassin's Creed Valhalla

Geplaatst: 30 april 2020 17:00
Aangepast: 30 april 2020 17:00

Gisteren werden we geteased, maar nu is daar eindelijk de eerste trailer van Assassin's Creed Valhalla. De nieuwste Assassin's Creed-game neemt ons dit keer mee naar het Noorden waar we in de huid kruipen van een ruige Viking!

Gisteren maakte Ubisoft via een lifestream al bekend dat de titel van de nieuwe game Assassin's Creed Valhalla zou worden, maar nu krijgen we zowaar echte beelden te zien van de te verschijnen game. Valhalla plaatst je in het velletje van een barbaarse Viking die ter schip de ruige wateren bereist om aan wal van Engeland te treden. Hier worden de Vikingen opgewacht door een leger aan Engelsen, maar dat weet de groep barbaren niet tegen te houden. De hoofdrol is weggelegd voor een Viking die met twee bijlen op de tegenstander inhakt. Wanneer het even te veel wordt, kan hij ook nog vertrouwen op zijn hidden blade. De game lijkt ook dit keer met mythologie te gaan werken, de Vikingen laten zich namelijk inspireren door een raaf die voor Odin aangezien wordt. Of het ook dit keer weer een RPG net als Assassin's Creed Oddysey en Assassin's Creed Origins wordt, is nog niet bekend. Wel weten we dat de game ergens in de najaar van 2020 moet verschijnen.

Assassin's Creed Valhalla verschijnt in het najaar van 2020 voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game is reeds beschikbaar voor pre-orders waarbij je een extra missie als beloning krijgt.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord