Catherine: Full Body

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 3 september 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Catherine: Full Body komt in september

Koch Media heeft bekendgemaakt dat Catherine: Full Body op 3 september uitkomt voor de PlayStation 4. Naast de releasedatum is er een nieuwe trailer vrijgegeven genaamd: Fine Wine.

Catherine: Full Body is een remaster van de originele game uit 2011. Hierin wordt hoofdpersonage Vincent in zijn dromen verleid door de aantrekkelijke Catherine. Of zijn het geen dromen? De remaster bevat verbeterde graphics, gameplay, muziek en het nieuwe meisje Rin, die voor nieuwe liefdesperikelen zorgt. Verder heeft de game nieuwe puzzels en de Safety Modus, waarmee je puur het verhaal kunt volgen en de breinbrekende puzzels kunt overslaan.

Catherine: Full Body verschijnt op 3 september voor de PlayStation 4.

BRON Persbericht Koch Media

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?