Castle Crashers Remastered
  • ONTWIKKELAAR The Behemoth
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Avonturen, Indie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Castle Crashers Remastered verschijnt volgende maand voor Nintendo Switch

Castle Crashers Remastered verschijnt volgende maand voor de Nintendo Switch. Ontwikkelaar The Behemoth maakte dit onlangs bekend.

Castle Crashers Remastered is, zoals de naam al doet vermoeden, een remaster van de co-op sidescrolling game Castle Crashers die in 2008 is verschenen. De game verscheen oorspronkelijk voor de pc, de PlayStation 3 en de Xbox 360. Later is de game ook uitgebracht op de Xbox One. Eerder dit jaar kondigde ontwikkelaar The Behemoth al aan dat Castle Crashers naar de Switch komt. Nu is ook de releasedatum van de remaster bekend. Deze kunnen we volgende maand verwachten. De remaster is eigenlijk hetzelfde als de gewone game, maar draait nu op 60 frames per seconde en zijn de graphics verbeterd.

Castle Crashers Remastered verschijnt 17 september voor de Nintendo Switch.

BRON The Behemoth

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?