Trailer: Castle Crashers Remastered verschijnt volgende maand voor Nintendo Switch

Geplaatst: 30 augustus 2019 20:28
Aangepast: 30 augustus 2019 20:28

Castle Crashers Remastered verschijnt volgende maand voor de Nintendo Switch. Ontwikkelaar The Behemoth maakte dit onlangs bekend.

Castle Crashers Remastered is, zoals de naam al doet vermoeden, een remaster van de co-op sidescrolling game Castle Crashers die in 2008 is verschenen. De game verscheen oorspronkelijk voor de pc, de PlayStation 3 en de Xbox 360. Later is de game ook uitgebracht op de Xbox One. Eerder dit jaar kondigde ontwikkelaar The Behemoth al aan dat Castle Crashers naar de Switch komt. Nu is ook de releasedatum van de remaster bekend. Deze kunnen we volgende maand verwachten. De remaster is eigenlijk hetzelfde als de gewone game, maar draait nu op 60 frames per seconde en zijn de graphics verbeterd.

Castle Crashers Remastered verschijnt 17 september voor de Nintendo Switch.

Bron: The Behemoth
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Castle Crashers Remastered

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

17 september 2019

Ontwikkelaar

The Behemoth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord