Trailer: Car Wash Simulator gaat over lijken in eerste trailer

Geplaatst:
Aangepast: 24 december 2018 09:54

De eerste trailer van Car Wash Simulator is door uitgever Movie Games S.A. vrijgegeven en de beelden liegen er niet om. Als je denkt dat het blijft bij een spons en een emmertje sop, dan heb je het mis.

Spoiler alert! Nou ja, wat betreft de auto's dan. De trailer laat grotendeels weinig onverwachts zien, tot het einde van de video nadert. Nietsvermoedend wil je de volgende auto gaan wassen en zie je tot je grote schrik dat de eigenaar zijn auto niet helemaal goed heeft opgeruimd. Nog voor je ook maar iets kunt doen, staat de politie al voor de deur. Buiten dit soort lugubere zaken, heb je natuurlijk ook nog steeds je business te runnen. Je bouwt aan je eigen car wash en probeert zoveel mogelijk klandizie te creëren.

Een exacte releasedatum voor deze zoveelste simulator is nog niet bekendgemaakt, maar Steam verklapt dat de titel er snel aankomt. Waarschijnlijk kun jij ergens in 2019 je eigen wasstraat beheren.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Car Wash Simulator

Series

-

Uitgever

Movie Games S.A.

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

1Z Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord