Trailer: Capcom Home Arcade vanaf nu verkrijgbaar

Capcom en Koch Media hebben vandaag de launch trailer vrijgegeven van Capcom Home Arcade. De plug & play console is namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar.

De Capcom Home Arcade brengt de arcade games van vroeger naar je huiskamer, zodat je je volledig kunt onder laten dompelen in nostalgie. Er zijn zestien games vooraf geïnstalleerd waaronder Street Fighter II: Hyper Fighting, Ghouls 'n Ghosts en Mega Man: Power Battle. Om het echte arcade gevoel te ervaren is de Capcom Home Arcade uitgerust met twee sets Sanwa-sticks en knoppen met 8-way GT-Y-richtingpoorten en OBSF-knoppen.

Capcom Home Arcade is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?