Teppen
  • ONTWIKKELAAR GungHo Online Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 juli 2019
  • PLATFORMEN Mobile
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Capcom brengt nieuwe mobiele cardgame Teppen uit

Capcom brengt uit het niets een nieuwe mobiele cardgame genaamd Teppen uit. Teppen is vanaf nu te spelen op mobiele apparaten.

Zonder enige aankondiging komt uitgever Capcom met een nieuwe eigen cardgame op de proppen. Deze nieuwe cardgame, genaamd Teppen, is onlangs verschenen op mobiele apparaten en bevat tal van bekende Capcom-personages. Zo zien we Street Fighter's Ryu het opnemen tegen Megaman X en zien we Chun-Li tegenover Monster Hunter's Rathalos. Teppen werkt als cardgame echter wel een stukje anders dan andere bekende cardgames die we kennen zoals Hearthstone of Gwent. De nieuwe cardgame van Capcom werkt namelijk volledig in real-time. Je bent dus niet om de beurt kaarten aan het spelen, maar maakt gebruik van een speciaal metertje dat volloopt en je in staat stelt bepaalde kaarten te spelen. Daarnaast kunnen kaarten elkaar in real-time aanvallen, compleet met visuele effecten en geanimeerde cutscenes.

Teppen is momenteel te spelen op iOS en Android.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?