Trailer: Capcom brengt nieuwe mobiele cardgame Teppen uit

Geplaatst: 8 juli 2019 12:25

Capcom brengt uit het niets een nieuwe mobiele cardgame genaamd Teppen uit. Teppen is vanaf nu te spelen op mobiele apparaten.

Zonder enige aankondiging komt uitgever Capcom met een nieuwe eigen cardgame op de proppen. Deze nieuwe cardgame, genaamd Teppen, is onlangs verschenen op mobiele apparaten en bevat tal van bekende Capcom-personages. Zo zien we Street Fighter's Ryu het opnemen tegen Megaman X en zien we Chun-Li tegenover Monster Hunter's Rathalos. Teppen werkt als cardgame echter wel een stukje anders dan andere bekende cardgames die we kennen zoals Hearthstone of Gwent. De nieuwe cardgame van Capcom werkt namelijk volledig in real-time. Je bent dus niet om de beurt kaarten aan het spelen, maar maakt gebruik van een speciaal metertje dat volloopt en je in staat stelt bepaalde kaarten te spelen. Daarnaast kunnen kaarten elkaar in real-time aanvallen, compleet met visuele effecten en geanimeerde cutscenes.

Teppen is momenteel te spelen op iOS en Android.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teppen

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

4 juli 2019

Ontwikkelaar

GungHo Online Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord