Trailer: Call of Duty: WW2 viert zomer met unieke map en evenement

Geplaatst:
Aangepast: 1 augustus 2018 15:55

Days of Summer, het nieuwe Call of Duty WW2-evenement is gisteren van start gegaan. Zoals we gewend zijn van eerdere Call of Duty-evenementen veranderd het evenement veel aan het uiterlijk van de game. Ook voegt het veel nieuwe content en gethematiseerde modi toe.

De naam zegt het eigenlijk al. Days of Summer staat helemaal in het teken van het strand en de zon. De nieuwe map, genaamd: Sandbox, die overigens de eerste dertig dagen exclusief is voor de PlayStation 4, is de grootste toevoeging. De spelers die op een ander platform spelen komen er beduidend minder goed van af. Het evenement duurt namelijk slechts dertig dagen.

Sandbox is niet zomaar een map. Het is letterlijk een zandbak en is ook meteen het meest belangrijke punt van het evenement. Sandbox transformeert spelers in kleine plastic legerpoppetjes. Wat gelijk doet denken aan de speelgoed poppetjes van vroeger. Sandbox heeft ook een paar unieke mechanismes, zoals een Al-gestuurd vergrootglas. Het vergrootglas stelt scherp op het midden van de map en dit maakt de chaos compleet.

Jammer genoeg gaan pc- en Xbox One-spelers hier niets van meekrijgen. Het evenement eindigt na de dertig dagen exclusiviteit voor de PS4 op 28 augustus.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: WWII

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

3 november 2017

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord